FÖRMEDLING

Apex Garage AB erbjuder en omfattande förmedlingstjänst där vi testar och värderar din aktuella bil. Vi går vidare till att upprätta en överenskommelse om prissättning och dokumentation genom avtalsskrivning. Som en del av våra förberedelser inför annonsering kan vi också erbjuda invändig och utvändig tvätt samt rengöring av motorutrymmet vid behov.

När det gäller försäljningen tar vi på oss ansvaret för annonsering och marknadsföring av din bil. Vårt erfarna team sköter försäljningsprocessen snabbt, smidigt och professionellt. Vi har etablerat samarbeten med flera stora banker, vilket ger oss möjlighet att erbjuda olika betalningsmetoder och finansieringsalternativ till våra kunder. Dessutom erbjuder vi alltid garantier till köpare vid försäljning, som sträcker sig upp till 36 månader.

Vi tar också hand om allt administrativt arbete som rör annonsering, kundkontakt, ägarbyte, registrering, kontrakt, försäkringsärenden och utbetalningar. Vårt mål är att göra processen så enkel som möjligt för våra kunder.

SAMARBETEN

Apex Garage AB har etablerade samarbeten med välrenommerade aktörer för att skapa trygghet och kvalitet i din bilaffär.

Här är några exempel på våra samarbetspartners: Autoconcept Insurance AB, Carfax, Wasa Kredit, Svea Ekonomi AB och My Money AB

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig ytterligare detaljer om våra tjänster.